maanantai 26. marraskuuta 2012

Riley x Declan ~ 1

(Declanin näkökulma.)
Pörrötin mustia hiuksiani ja jatkoin tyhjän sivun tuijottamista. Pyörittelin lyijykynää pitkissä sormissani. Kyllä, tein läksyjä. Tai ainakin yritin. Ajatukseni tosin liikkuivat aivan jossain muualla. Näin eilen kun sinä tulit lenkiltäsi huoneeseemme. Sisäoppilaitoksessa kun opiskelimme. T-paitasi oli liimautunut ihoosi kiinni, myötäillen täydellistä kehoasi. Huuliltani pääsi syvä huokaus. Kun tulit ovesta sisään, tuijotit minua uupuneena ennen suihkuun marssimista. Ja tosiaan.. Se näky kun palasit kylpyhuoneesta, vain bokserit ylläsi. Muistikuvat saivat kuolani valumaan. Kynä tipahti kädestäni ja vieri pöytää pisin lattialle. Tuijotin seinää kuin hypnoosissa. Tunsin käsieni tärisevän. Hengitykseni tiheni. 

Ja samalla ovi aukeni. Astuit sisään muina miehinä ja heitit laukkusi lattialle oven viereen. Käännyin katsomaan sinua nälkäinen katse silmissäni. Huomattuasi minut jäit seisomaan paikallesi yllättyneenä. Puna kohosi kasvoilleni ja laskin katseeni nolona lattiaa kohden. Kävelit luokseni ääneti ja kumarruit kasvojeni tasolle. Hymy kohosi, ah, niin täydellisille huulillesi. Kosketit leukaani hellästi ja nostit kasvoni omiasi kohden. En kyennyt kuin tuijottamaan enkelinkasvojasi. Kiihkeä hengitykseni oli huoneen ainoa ääni. Lopulta äänesi rikkoi hiljaisuuden.

"Tämä on.. aikuisten suudelma", kuiskasit ja painoit huulesi omiani vasten. Ajattelin olevani kolmannessa taivaassa. Vastasin suudelmaasi yllättyneenä, tämän olisin viimeiseksi uskonut tapahtuvan. Kiersin toisen käteni niskasi taakse, otin kevyesti kiinni vaaleista hiuksistasi. Tunsin kielesi koskettavan huuleni reunaa, se sai vain otteeni hiuksissasi lujenemaan. Kiersit omat kätesi ympärilleni ja nostit minua juuri sen verran, että saimme kaaduttua viereiseen sänkyyn. Makasin nyt päälläsi, joskaan en näyttänyt olevan sinulle liian painava. Sormeni hakeutuivat omiesi kanssa lomittain. Suudelmamme vain syvenivät. Vedit kravattini pois yllättävän hellin ottein ja ryhdyit availemaan kauluspaitani nappeja. Olit siinä erityisen hyvä, kun ottaa huomioon, että käytit vain yhtä kättä. Kurotit suutelemaan kaulaani, hampaasi pureutuivat hetkeksi ihoani vasten. Vaimea inahdus karkasi huuliltani, hillitsin kuitenkin itseni. Kiepautit itsesi päälleni ja painoit minut valkoista lakanaa vasten. Suutelit huuliani kiihkeästi ja nousit sitten ylös. 
"Ensikerralla sitten, Declan.. Annan sinun kärsiä hetken aikaa..", kuiskasit vihjaavasti ja iskit silmää. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti